• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Follow us on social media

AGITO NORDIC

Stora Varvsgatan 6A

211 19 MALMÖ

SWEDEN

Norra Stationsgatan 93

113 64 STOCKHOLM

SWEDEN

CONTACT US

040-601 13 30​

rekrytering@agito.org

Arbeta för oss

Du som är sjuksköterska eller läkare har genom Agito möjlighet att ta spännande uppdrag för att bredda din erfarenhet och utveckla din kompetens.

Genom att jobba för Agito kan du få hjälp med att hitta uppdraget som du drömt om oberoende vad som är din specialitet. Tack vare vår position som en viktig vårdpartner åt sjukhus och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark kan vi snabbt hitta uppdraget som passar dig. Vi har ett nära och förtroendefullt samarbete med våra uppdragsgivare och kan därför i samverkan skräddarsy ett uppdrag som passar just dig och dina behov.

Det är enkelt och tryggt att söka ett uppdrag genom oss på Agito. Du anmäler bara ditt intresse, väntar på vårt telefonsamtal och packar väskan. Resten kan du tryggt lämna över till oss.

Vi delar gärna med oss av den kunskap vi har när det gäller socialförsäkring, skattelagstiftning, arbetsrätt, pension med mera i de nordiska länderna.


Om du vill så hjälper vi dig gärna med ansökan om socialförsäkring (A1, tidigare E101), information om skattekort och auktorisation. Vårt mål är att alltid göra vårt yttersta för att du ska trivas och känna dig trygg genom hela processen.

Nya utmaningar?  

Är du redo för nya utmaningar så tveka inte att kontakta oss på Agito

Sjuksköterska

Lediga tjänster

Nu söker vi kvalificerade sjuksköterskor till ett vård- och omsorgsboende. Boendet har 32 lägenheter fördelade på 4 avdelningar. Varje avdelning är bemannad med en undersköterska.

 

Läs mer!

Agito HealthCare söker undersköterska/personlig assistent för ett vikariat hos en brukare i Strängnäs kommun. 

 

Läs mer!

Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn.  Agito HealthCare erbjuder både korta och längre uppdrag. 

 

Läs mer!

Barnmorskor och Barnsjuksköterskor sökes inom hela Sverige

 

Läs mer!

Please reload

 

Sjuksköterska