• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Follow us on social media

AGITO NORDIC

Stora Varvsgatan 6A

211 19 MALMÖ

SWEDEN

Norra Stationsgatan 93

113 64 STOCKHOLM

SWEDEN

CONTACT US

040-601 13 30​

rekrytering@agito.org

Arbeta för oss

Tack vare vår position som en viktig samarbetspartner till hälso- och sjukvårdsorganisationer runt om i de nordiska länderna, kan vi snabbt hitta uppdrag som passar dig. Vi har ett nära och förtroligt samarbete med våra uppdragsgivare och kan därför i samarbete skräddarsy ett uppdrag så passar för bara dig och dina behov.

Det är enkelt och tryggt att söka ett uppdrag genom oss. Du registrerar bara ditt intresse, väntar på vårt telefonsamtal och packar dina väskor. Resten kan du tryggt låta oss ta hand om. Du gör vad du kan bäst - vi gör vad vi kan bäst!


Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och expertis med dig när det gäller socialförsäkringar, skatteregler, arbetsrätt, pension etc. i de nordiska länderna.

Om du vill kan vi gärna hjälpa dig med ansökan om socialförsäkring, skattekort och auktorisation. Vårt mål är att alltid göra vårt yttersta för att du ska känna dig trygg genom hela processen.

Är du redo för nya utmaningar, tveka inte att kontakta oss i Agito. Ring vår enhet för läkarrekrytering på 040-601 13 30 eller skicka ett e-mail rekrytering@agito.org

Nya utmaningar?  

Är du redo för nya utmaningar så tveka inte att kontakta oss på Agito

Läkare

Lediga tjänster

Vi har fått ett uppdrag i Sollefteå, på akuten. De har behov av akutläkare, med den primära uppgiften att ta emot och bedöma en mix av patienter med kirurgiska/ortopediska tillstånd och allmänmedicinska primärvårdstillstånd.

 

Läs mer!

Just nu har vi ett trevligt uppdrag på Blekinge sjukhus som har behov av geriatriker veckorna 27,28,30,31,32. 

 

Läs mer!

Just nu söker vi specialistläkare inom neurologi i Sverige.Vi har flertalet sjukhus som har behov av förstärkning under 2017.

 

Läs mer!

Nu har sommarbeställningarna börjat trilla in. Mycket är redan bokat men det finns fortfarande lediga veckor!

 

Läs mer!

Please reload

 
 
 

Läkare